Rodinný dom

Predstavte si vlastniť malé prímorské letovisko bez turistov - táto unikátna nehnuteľnosť s pozemkom 5700 m2 a s prekrásne koncipovanou a udržiavanou záhradou, situovaná na vyvýšenom mieste polostrova Saint Tropez v blízkosti pláží, má jedinečnú pozíciu s úchvatným výhľadom na Stredozemné more a záliv Pampelonne a môže tak vyplniť aj tie najnáročnejšie priania. Vila je postavená v autentickom provensálskom štýle a ponúka báječne osviežujúcu atmosféru svojich obytných miestností zatienených terasami. Rezidencia disponuje 8 spálňami s kúpeľňami, telocvičňou, masážnou miestnosťou, bazénom a rozľahlou trávnatou plochou vhodnou napr. na pristátie helikoptéry. Vila so zázemím pre personál môže slúžiť ako letné sídlo pre odpočinok ale i ako celoročne obývaný domov, ktorý poskytuje súkromie a pokoj bez kompromisov.

Prízemie pozostáva z 2 obývacích izieb s jedálenským priestorom, 2 kuchýň, 3 spální, 3 kúpeľní s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou, telocvične, práčovne a pivnice. Je tu aj samostatný štúdiový apartmán. 1. poschodie tvorí vstupná hala, obývacia izba, jedáleň, kuchyňa, 4 spálne, 4 kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou a šatňa. Na 2. poschodí je umiestnená hlavná spálňa, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou, pracovňa, šatňa a vstup na slnečnú terasu s posedením.

K vybaveniu rezidencie patria okrem iného klimatizácia, dom pre správcu, garáž a heliport. Rezidencia oplýva množstvom romantických zákutí s posedením či už na zastrešenej alebo odkrytej terase, či pri bazéne pod pergolami.

Interiér 600m2, pozemok 5700m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    27255
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    600 m²
  • Pozemok
    5 700 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.